Referenser

Vi är stolta över att här kunna presentera ett urval av nöjda patienter och samarbetspartners
 

”Det är med stort förtroende jag skickar mina remisser till Patrik Wieslander. På SAGA tandvård vet jag att patienterna får ett professionellt omhändertagande och ett trevligt bemötande.”

— Monica Hartman, Leg. Tandläkare

”Jag har under många år anlitat Fredrik Petersen som hjälpt mig med kirurgi i olika former. Främst har det handlat om borttagande av knepiga tänder och att placera implantat. Fredrik är noggrann och en stor estet vilket är en förutsättning för ett gott slutresultat. Dessutom handhar han mina patienter på bästa sätt. De har förtroende för honom och känner sig väl omhändertagna.”

— Monica Sjödin Olofsson, Leg. Tandläkare

”Ingen VILL väl egentligen gå till tandläkaren? Men när det ändå är dags kan jag rekommendera SAGA. Professionell, personlig, privat tandläkarmottagning. Hög kompetens hos tandläkare och sköterskor och den senaste utrustningen. Samtidigt mycket omhändertagande. En tandvårdsupplevelse!”

— Fredrik Morberg Jansson, via FB

 

”Vilka suveräna tandläkare! Räddat en utdömd tand. Proffsighet från början till slut. Kände ingen rädsla utan hade full tillit. Stort tack till alla på mottagningen. Saga tandvård kan varmt rekommenderas.”

— Agneta Lönqvist, via FB

”Bästa tandläkare och tandhygienist under samma tak! Bra priser och underbart bemötande”

— Carola

”Professionella, fantastiskt fina människor. Hög kompetens hos alla…”

— Sabaheta Tuco